c3518cb17d976b8
بررسی میزان آلودگی خوراک پرندگان به قارچ Aspergillus در برخی استان‌های کشور

زهره هنرجو؛ ابراهیم صداقتی؛ حسین علایی؛ پژمان خدایگان

دوره 47، شماره 1 ، خرداد 1395، ، صفحه 51-60

https://doi.org/10.22059/ijpps.2016.59289

چکیده
  به‌منظور ایجاد یک برنامۀ کلی کنترل و پیشگیری از آلودگی قارچی در مراحل مختلف برداشت، حمل‌ونقل و انبارداری، پوده‌رست یا تعیین مایکوفلور و فراوانی قارچ‌های گندرو (ساپروفیت) در محصولات کشاورزی مورداستفاده در جیرۀ غذایی پرندگان اهمیت دارد. بیشتر گونه‌های قارچ ‌آسپرژیلوس در دمای محیط به‌خوبی رشد می‌کنند و در بیشتر مواد غذایی، آلودگی ...  بیشتر