c3518cb17d976b8
اسانس نانوکپسوله پونه: تولید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

مریم ملک محمدی؛ معین جعفری پوردراگاهی؛ امیرعباس رفعتی

دوره 52، شماره 2 ، بهمن 1400، ، صفحه 41-58

http://dx.doi.org/10.22059/ijpps.2021.328618.1006977

چکیده
  استفاده از اسانس‌های گیاهی در برنامه‌های مدیریتی آفات به عنوان جایگزین یا مکمل حشره‌کش‌های شیمیایی، ایمن و نویدبخش به نظر می‌رسد. چنین امکانی منوط به رفع نواقصی همچون ناپایداری شیمیایی، تبخیرپذیری و حلالیت کم اسانس‌های گیاهی در آب است. استفاده از نانوفرمولاسیون‌ها با امکان رهایش کنترل شده یک راه‌کار مؤثر در جهت رفع نواقص فوق ...  بیشتر