c3518cb17d976b8
بررسی روند کاهش باقی مانده دیازینون درغوره تحت شرایط مزرعه

احسان ترابی؛ خلیل طالبی جهرمی

دوره 44، شماره 1 ، فروردین 1392، ، صفحه 51-59

https://doi.org/10.22059/ijpps.2013.35622

چکیده
  به­منظور اندازه‏گیری میزان باقی‏مانده دیازینون درغوره تحت شرایط مزرعه، آزمایشی طی بهار و تابستان 1390 در باغ انگور مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی (مشهد) انجام شد. در این تحقیق دیازینون در دو غلظت توصیه شده (5/1 در هزار) و دو برابر غلظت توصیه شده (3 در هزار) در دو نوبت و به فاصله 23 روز بر روی انگور رقم کشمشی قوچان با روش معمول منطقه ...  بیشتر