c3518cb17d976b8
کلیدواژه‌ها = %D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86
بهبود تعلیق‌پذیری، ماندگاری و زهرآگینی فرآورده‌های تجاری باکتری Bacillus thuringiensis

دوره 52، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 81-89

10.22059/ijpps.2020.301765.1006942

زهرا اشجعی؛ رضا طلایی حسنلویی؛ آیدا خرم نژاد؛ خلیل طالبی جهرمی


ارزیابی توانایی سویه‌های باکتریایی فرموله‌شده بر مهار پوسیدگی فیتوفترایی طوقه و ریشه پسته

دوره 49، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 299-307

10.22059/ijpps.2018.242956.1006804

بدر السادات محمودی میمند؛ روح اله صابری ریسه؛ محمد مرادی قهدریجانی؛ حسین علایی؛ امیر حسین محمدی


بررسی اثر فرمولاسیون‌های پودری جدایهBacillus subtilis M36 در کنترل Fusarium solani f. sp. phaseoli عامل پوسیدگی ریشه لوبیا

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389

پریسا میرزائی قمی؛ حمیدرضا زمانی زاده؛ روح اله صابری ریسه؛ محمدرضا لک