c3518cb17d976b8
کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 3
2. بهینه‌سازی اثرات ضد قارچی اسانس‌های دارچین، آویشن شیرازی، و مرزه خوزستانی علیه قارچ کپک آبی (Penicillium expansum) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 51، شماره 1، بهار و تابستان 1399، صفحه 67-78

10.22059/ijpps.2020.291689.1006917

مهساسادات رضوی؛ عبدالله گلمحمدی؛ علی نعمت اله زاده؛ علیرضا قنبری؛ مهدی داوری


3. بررسی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون نانوامولسیون برخی ‌اسانس‌ها و یک عصاره گیاهی ‏در سفیدبالک پنبهBemisia tabaci (Gennadius) ‎‏ ‏

دوره 50، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 143-158

10.22059/ijpps.2019.270778.1006868

علیرضا بلندنظر؛ محمد قدمیاری؛ محمدرضا معمارزاده؛ جلال جلالی سندی؛ مریم ذولفقاری